Ajankohtaista

Muutos toimiston aukioloaikaan

Kasvavan tartuntariskin vuoksi siirrymme Valtioneuvoston suositusten mukaisesti kokonaan etätöihin 3.12.2020 alkaen. Palvelemme Teitä puhelimitse ja sähköpostitse. Materiaaleja voitte edelleen toimittaa myös paperisena jättämällä ne toimiston postilaatikkoon osoitteeseen Lehmuskatu 11. Tyhjennämme postilaatikot päivittäin. Tavoitatte meidät arkisin klo 8 – 16 sähköpostitse osoitteesta tilitoimisto@pajutar.fi tai etunimi.sukunimi@pajutar.fi. Tarkemmat työntekijäkohtaiset puhelinnumerot löydätte osoitteesta www.pajutar.fi/henkilosto Käytäntö on voimassa toistaiseksi. Tiedotamme […]

Tehtäväjärjestelyt

Olemme tehneet tehtäväjärjestelyjä tilitoimistossamme seuraavasti: Sofia Tervonen vastaa jatkossa tilitoimiston hallinnosta. Sofia jatkaa Ailan pohjustamaa työtä vastaten muun muassa yrityksen kehittämisestä. Yritys pysyy jatkossakin helposti lähestyttävänä ja houkuttelevana tilitoimistona. Katri Sojakka (Kapu) vastaa asiakkuuksista siten, että asianne koskiessa tarvitsemianne palveluita tai toimeksiantosopimustanne, pyydämme olemaan yhteydessä suoraan Kapuun. Jos asianne koskee kirjanpitoanne, palkanlaskentaanne tai verotustanne, Teille […]

Toimiston aukiolo

Koronatilanteen muuttumisen vuoksi olemme tavoitettavissa vain puhelimitse ja sähköpostitse. Ilmoitamme, kun tilanne muuttuu.

Korona

Työskentelemme tällä hetkellä paikan päällä toimistolla. Seuraamme viranomaisohjeistusta ja ilmoitamme, jos siirrymme etätyöskentelyyn. Materiaalit voitte halutessanne tälläkin hetkellä toimittaa toimiston pihalla sijaitsevaan materiaalilaatikkoon. Tyhjennämme postilaatikot päivittäin.

Siirtymä Tikonista Procountoriin

Tikon-ohjelmiston ylläpito loppuu, joten joudumme vaihtamaan taloushallinto-ohjelman. Pankkiyhteysvaltakirja tulee tehdä uudelleen ja allekirjoittaa. Suosittelemme, että asiakas ottaa konekielisen tiliotteen eli tekee pankkiyhteysvaltuutuksen. Muutos ei edellytä muita toimia asiakkaalta. Palvelut toimivat ja ovat saatavilla, kuten aikaisemmin.

Ilmoita hallituksen tiedot kaupparekisteriin

Kaupparekisteriä ylläpitävä Patentti- ja rekisterihallitus (PRH) voi poistaa toimivankin yrityksen (OY, AsOy, OSK) kaupparekisteristä, jos yritys ei ilmoita toimikelpoista hallitusta kaupparekisteriin ja yrityksen määräämiselle selvitystilaan ei ole edellytyksiä. Poistaminen uhkaa 230 osakeyhtiötä, asunto-osakeyhtiötä ja osuuskuntaa. Rekisteristä poistot tehdään joulukuussa 2020.  Voit tarkistaa täältä, onko oma yrityksesi poistomenettelyssä.