PALVELUT

ATar Tilipalvelu Tarkiainen Oy tarjoaa monipuolisia tilitoimistopalveluja yrityksille, yhdistyksille, osuuskunnille, yksityisille henkilöille sekä kaikille palveluja tarvitseville. Autamme yrittäjää yritysmuodon valinnassa ja teemme asiakirjat yrityksen perustamista varten. Laskutus, maksusuoritusten seuranta, palkanmaksu, kirjanpito, veroilmoitukset ja tilinpäätösten teko ovat osaamisemme ydinaluetta.

Kirjanpito

Tarjoamme sekä perinteistä kirjanpitopalvelua että sähköistä taloushallinnon palvelua.

Kirjanpidostasi huolehtii henkilökohtainen kirjanpitäjäsi, joka auttaa, ohjaa ja neuvoo sinua kirjanpitoon liittyvissä asioissa.

Palkanlaskenta

Palkkahallinnon palvelukokonaisuus sisältää palkkojen laskemisen lisäksi työnantajasuoritusilmoitukset verottajalle, palkkatietojen lähettämisen tulorekisteriin ja palkkatodistukset.

Hakemusten tekeminen

Kun yritys tarvitsee rahallista tukea, teemme tarvittavat liitetiedot, raportit ja tulosteet liitettäväksi hakemukseen.

Tarvittaessa voimme tehdä myös hakemukset puolestasi.

Veroilmoitukset

Teemme kaikki yritystoimintaasi kuluvat veroilmoitukset, kuten arvonlisäveroilmoitukset ja tuloveroilmoitukset.

Halutessasi seuraamme yrityksesi verotusta, teemme verolaskelman ja tarvittaessa ennakkoveromuutoksen.

Laskutus ja reskontra

Hoidamme yrityksesi myyntilaskutuksen. Ylläpidämme reskontraa eli tarkkailemme, että laskuihin tulee maksusuoritus. Tarvittaessa lähetämme maksumuistutukset. Laskut voimme lähettää verkkolaskuina, paperilaskuina tai suoraan sähköpostiin.

Maksamme yrityksellesi tulleet ostolaskut taloushallinto-ohjelmiston kautta. Laskut voimme vastaanottaa suoraan laskun lähettäjältä sähköisesti, paperisena tai sähköpostitse. Asiakas voi toimittaa ne halutessaan myös itse meille.

Yrityksen/yhdistyksen perustaminen, yhtiömuodon muutos

Autamme sinua valitsemaan liiketoiminnallesi sopivimman yhtiömuodon, ja olemme tukenasi heti yhtiön perustamisesta lähtien. Huolehdimme, että kaikki tarvittavat ilmoitukset ja lupahakemukset on tehty.

Liiketoiminnan kannattavuuden kasvaessa on suositeltavaa tehdä yhtiömuodon muutos. Muutoksen tekemisessä on monta huomioitavaa seikkaa, mutta me opastamme sinua. Varmistamme, että kaikki sujuu mutkitta.

Tilinpäätös

Tilikauden päätyttyä laadimme lainsäädännön sitä vaatiessa liiketoiminnan tuloslaskelman ja kirjanpidon pohjalta tilinpäätöksen.

Tilinpäätöksen kaksi tärkeintä osaa ovat tuloslaskelma ja tase. Tase kertoo yrityksen taloudellisen aseman tilinpäätöshetkellä ja tuloslaskelma kertoo, mistä yrityksen tulos on tilikaudelta muodostunut.

Ohjelmistot, joita käytämme:

PYYDÄ TARJOUS

Jätä tarjouspyyntö yhteydenottolomakkeella.